fredag, augusti 10, 2007

Hemma igen...

...efter semestern. Det var en mycket angenäm sådan med stopp i Småland på vägen till Gotland, mycket god mat och en massa trevligt sällskap. Men som sambon mycket riktigt påpekade: man känner sig inte direkt utvilad. I vilket fall är det skönt att vara hemma igen, om så bara för att det här finns en säng som tar emot en med ett lagom motstånd och som man inte behöver driva fukten ur medelst kroppsvärme.

Storkatten verkar ha överlevt en veckas vistelse med två artfränder och tre hundar utan större men. Imorgon hämtar vi upp lillkisse från mina föräldrar.

På måndag börjar jag jobba igen. Någon som har ett förråd av talböcker jag kan tugga mig igenom, månne? P1 börjar gå mig på nerverna.

Idag har jag gjort av med alldeles för mycket pengar, hällt ett drygt kilo Kränkuteer i olika burkar samt tvättat en maskin tvätt och kokat en majskolv och en kronärtskocka. Inte särskilt produktivt.

Med anledning av kommentarer till föregående inlägg: det finns ett photoshop som ligger och väntar på mig, men datorn behöver 1G ramminne för att klara av att köra det. Enligt min fotograferande datorexpert (och vän!) R kan man köpa ett minnekort och trycka in i datorn nånstans men på Giganten möttes jag av en sådan inkompetens att det inte har blivit av. Således är det fortfarande Paint som gäller, men det kommer inte att fortsätta länge till.

2 Comments:

Blogger Ms Garbo said...

kränkuteer - ett ord jag fick läsa minst tre gånger innan jag förstod vad där stod! Ibland är jag inte så snabb!

Jag kom hem igår, efter en vända i Jakobsberg. Gott var det att hämta Kassik på pensionatet. (Jo, hon verkar ha haft det alldeles utmärkt där)
Här hemma är det märkligt. Tomt, dammigt och varmt. Det känns verkligen att lägenheten stått obebodd i en månad.

Gott att det finns en lösning på paint-situationen... *s*

7:26 fm  
Anonymous Rana said...

Photoshop i all ära, men paint är faktiskt underskattat :)

6:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home